Aydın"da halk arasında kentin yükselen değeri olarak adlandırılan "Finitolar" grubu başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 24 kişilik ekibin son olarak yaptığı "Uzaylılar Aydın" isimli hazırladıkları kısa filmleri çok konuşulmuştu.
24 yaşındaki Erkan Karadeniz"in şefliğini yaptığı, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü öğrencilerinin ve Aydın"lı gençlerin oluşturduğu skeç ve danslarla harmanlanmış rekreatif sahne gösterisi izleyenleri büyülüyor. 3 yıl içinde sergilediği 10 gösteriyle yaklaşık 5000 sanatseveri Şükran Güngör Tiyatro Salonu ve Aydın Atatürk Kültür Merkezi"ne getiren, 19 organizasyon, 2 kısa film ve bir tanede tanıtım videosu sergileyen "Finitolar" grubu Aydın"ın gururu haline geldi.
Aydınlı hemşerilerinin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten Finitolar grubunun şefi Erkan Karadeniz, “3 yılda çok yol mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Aydınlı hemşerilerimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. İşimizi severek yapıyoruz. Ekibimizin çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşuyor. Sürekli yenilik peşinde olan bir ekibimiz var. Farklı düşünceler ve fikirler sonucunda başarılı sonuçlar elde etmeye çalışıyoruz. Aydın dışında da birçok etkinliklere katılıyoruz. Gittiğimiz her yer de yapmış olduğumuz gösteriler sonucunda insanların bu grup nerden gelmiş demeleri ve bizim Aydın"dan geldik cevabını vermemiz bizi gururlandırıyor. Gittiğimiz farklı kentlerde gösteri yapmakla kalmıyoruz. Buraya yabancı olan insanlara kentimizi, zeytinimizi, yağımızı, balımızı anlatıyoruz. O insanları şehrimize davet ediyoruz. İnsanların bize göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok memnunuz. Bize azim veriyor. Hemşerilerimizin desteğini yanımızda hissetmemiz bizim gücümüze güç katıyor. Bizi yalnız bırakmayan ve hep destek veren bütün Aydınlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Son olarak özel bir kanalda yayınlanan Dürüye"nin Güğümleri adlı dizede rol alan ünlü oyuncu Volkan Baş"ta Finitolar ekibinin içinde yer alıyor. Türk sinemasının ünlü aktörü Nuri Alço"da Finitolar grubunun skeçlerinde yer alan isimlerden. Aydın"ın yükselen değeri Finitolar 1 Nisan 2011 Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın sahnesinde tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.