Aydın Belediyesi tarafından iki yıl önce başlatılan iftar sofraları uygulaması çerçevesinde, bu yıl da Ata, Zafer, Kemer, TOKİ ve Osman Yozgatlı Mahallelerinde Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofraları kuruldu. 
     İftar sofralarında ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile evlerine yetişemeyenler bir yandan oruçlarını açarken, bir yandan da yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuruyor. 
     Çocuklar için ayrı, büyükler için ayrı servis ve masaların bulunduğu sofralarda, her gün 4 çeşit yemek vatandaşlara ikram ediliyor. 
     Kemer Mahallesi'ndeki iftar sofrasına giden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlara yemek servisinde bulundu. 
     Servisin ardından vatandaşların arasında orucunu açan Çerçioğlu, mahalle halkının sorunlarını ve dileklerini dinledi. 
     Çerçioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aydın'ın, Türkiye'nin ve tüm Müslüman aleminin mübarek Ramazan ayını kutladığını belirterek, ''Ramazan ayının ülkemize barış, huzur ve hoş görü getirmesini diliyorum. Bugün de Kemer Mahallesi'ndeki vatandaşlarımızla birlikteyiz. Ramazan ayının güzelliklerini hep beraber kutluyoruz'' diye konuştu. 
     İftar sofralarında her gün 5 ila 6 bin arasında vatandaşa yemek verildiğini aktaran Çerçioğlu, ayrıca 6 ila 7 bin kişinin de evlerine yemek götürüldüğünü kaydetti.