Avea, geçtiğimiz aylarda futbol tutkunlarına sunduğu ve bugüne kadar 1 milyon kez ziyaret edilen Lig Paketi servisinin, BlackBerrylere özel uygulamasını hayata geçirdiğini bildirdi.

Avea'dan yapılan açıklamada, Lig Paketi BlackBerry uygulamasıyla, BlackBerry kullanıcılarının Spor Toto SüperLig ve Bank Asya 1. Ligini ücretsiz olarak takip edebildikleri belirtildi.

BlackBerry kullanıcıları, Lig Paketi BlackBerry uygulaması sayesinde Sport Toto Süperlig ve Bank Asya 1.Liginin resimli haberlerine, maçlarının detaylı bilgilerine, fikstür ve puan durumu ile gol krallığı ve kart bilgilerine ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Ayrıca, uygulama üzerinden Avea'nın futbol tutkunlarına özel servisi Lig Paketi ile, tüm takımların maç özet görüntülerini maçlardan hemen sonra izlemek mümkün oluyor.

Lig Paketi BlackBerry uygulaması ve üzerinde kullanılan verinin ücretsiz olması nedeniyle, BlackBerry kullanıcılarının, fatura kaygısı duymadan uygulamayı kullanabildikleri vurgulandı.

Çok yakında BlackBeryy App World'de de kullanıma sunulacak uygulamanın, Lig Paketi WAP portalından ya da www.avealig.sporx.com/bb adresinden indirilebileceği belirtildi.

A.A.