Geçtiğimiz hafta sonunda çoğunluğu sağlayamadıkları için kongrelerini gerçekleştiremeyen Aşağı Nazilli Avcılar Kulübü, bir hafta aradan sonra daha az bir katılımla kongrelerini yaptılar. Kongrede başkan Nuri Aksay güven tazeledi. Sadece 91 üyenin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Ahmet Çilingir, divan katip üyeliğini Mehmet Şinasi Sezer ve İlhan Akaya yaptı. Genel kurulda üye aidatları, üye sayısı, başkana maaş bağlanıp bağlanmaması ve avlanırken dikkat edilecek hususlar tartışıldı.
Birçok üyenin söz alarak görüşlerini bildirdiği genel kurulda üye aidatlarının yıllık 10 YTL'den 15 YTL'ye çıkartılmasına karar verilirken, başkana da maaş bağlanmamasına karar verildi.
Güven tazeleyen Nuri Aksay, üyelerinin avlanırken çok dikkatli olmalarını belirterek "Tüm üyelerimizin en başta doğaya saygı duymaları gerekmektedir. Avlanma kurallarına azami şekilde uymak zorundayız. Doğayı korumak başta bizlere düşüyor" dedi.
Nuri Aksay başkanlığındaki Aşağı Nazilli Avcılar Kulübünün yeni yönetimi; Ahmet Özkan, Erhan Algan, Murat Kelleci, Gürkan Çakmakçı, Ramazan Çavuş, Uğur Karasuoğlu, Halil Uzun, Mustafa Günay, Hüseyin Çakmak, İlhan Akkaya ve Mutlu Özübek'ten oluştu.