3 Ekim 2011 tarihinde başvuruların başladığı tasarım yarışmasında en iyi dereceyi alan logonun, 75. yılında Atasay’ı temsil etmesi hedeflenirken, yarışmanın birincisi aynı zamanda 5 bin TL’lik para ödülünün de sahibi olacak.
 
Türk kuyum sektörünün öncü markası Atasay, sektördeki 75. yılını çok özel bir proje ile kutluyor. 2012 yılında 75. yıldönümünü kutlayacak olan Atasay, 75’inci Yıl Logo’sunu, yetenekli tasarımcıların projeleri ile ölümsüzleştirmeyi hedefliyor.
 
Güzel sanatlar fakültelerinin tasarım bölümlerinde eğitim gören lisans ve lisansüstü öğrencileri başta olmak üzere tasarıma ilgi duyan herkesin katılabileceği yarışmada, katılımcılar, Atasay’ın 75. yıl logosunu tasarlayarak, Projelerini 16 Aralık 2011 tarihine kadar Seçici Kurul’un beğenisine sunacak.
 
Projeler, seçkin Jüri Heyeti tarafından değerlendirecek
 
Atasay’ın “75. Yıl Logo/Amblem Tasarım Yarışması”na başvuran tasarımlar; Mimar Sinan, Bahçeşehir ve Marmara Üniversitelerinin tasarım alanındaki seçkin akademisyenleri ile birlikte Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Üyesi Atasay Kamer, ünlü moda tasarımcısı ve Atasay Tasarım Danışmanı Özlem Süer, Atasay Mücevherat Tasarım Koordinatörü Özgül Sokullu’nun oluşturduğu toplam 7 kişilik Jüri Heyeti tarafından değerlendirilecek.