Erzurum Havalimanı yolunda dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kasında askeri araç Adem Kaya'ya ait koyun sürüsüne çarptı. Kazada ön tarafı hurdaya dönüşen otomobilin sürücüsü asker yaralandı. Yaralı asker hemen ambulansla Mareşal Fevzi Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada 30 koyun telef olurken çevreyolu ulaşıma kapandı. Koyun leşleri karayolunun yaklaşık 500 metrelik alanına saçılırken görenler kazaya akıl erdiremedi.

1 otomobilin 30 koyunu nasıl telef ettiğine akıl sır erdiremediğini defalarca tekrarlayan koyun sürüsü sahibi, "Bu ne biçim olay. Bu kadar koyun nasıl olur da telef olur. Uçak mı bu ya" diyerek yakındı.
Telef olan koyun sürüsü belediye ve karayolları ekiplerinin çalışması sonucu kaldırılarak kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.

SÜRÜ SAHİBİ TEK TEK KOYUNLARIN KULAKLARINI KESTİ
Kaza sonrası sürünün sahibinin oğlu hayret uyandıran bir metotla gecenin karanlığında telef olan koyunların sayısını netleştirmeye çalıştı. Kazada telef olan koyunlar geniş bir alana saçılırken eline aldığı bıçakla koyunların tek tek kulağını kesen sürü sahibinin oğlu kanları dondurdu.