Kaza, sabaha karşı Tekirdağ merkezde bulunan Otogar kavşağında meydana geldi. Yurt dışında öğrenim gören 20 yaşındaki Ömercan Al’ın kullandığı lüks cip, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak kavşakta bulunan elektrik direğine çarptı.
 
Kaza esnasında bir ayağı koptu
 
Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri araç içerisinde bulunan 3 kişiye müdahale etti.
 
Araç içerisinde sıkışan sürücü Ömercan Al ile Van’da vatani görevini yaparken bayram izni için Tekirdağ’a gelen 20 yaşındaki Ferhat Akgün, hayatını kaybetti. Kazada, Ankara Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetim Bölümü’nü yeni kazanan Onur Akgün’ün (18) ise ayağı koptu. Ağır yaralı olan Akgün, Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ekipler, hurda yığınına dönen aracın içinde Akgün’ün kopan ayağını bulmak için çalışma yaptı. Adeta zamanla yarışan ekipler, kısa sürede kopan ayağı bularak ambulansla hastaneye götürdü. Kazada ölen Ömercan Al ve Ferhat Akgün’ün araç içinde sıkışan cesetleri, iki saat süren çalışmaların ardından güçlükle çıkartıldı. Cesetler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
YAŞAM KOŞUSU Tekirdağ’daki feci kazada olay yerine gelen sağlık ekipleri, Onur Akgun’le (18) ayağı kopmuş bir şekilde karşılaştı. Ekipler, hurda yığınına dönen aracın içinde Akgün’ün kopan ayağını bulmak için çalışma yaptı. Adeta zamanla yarışan ekipler, kısa sürede kopan ayağı bularak ambulansla hastaneye götürdü.
 
star