AYDINPOST ÖZEL - Ağrı"nın Doğu Beyazıt yöresinde askerlik görevini yerine getirecek olan Engin Polat, kısa dönem (6 ay) kışlada eğitim yapacak.

2 dönemdir Demokrat Parti "de il başkanlığı görevini yürütmekte olan başkan Polat, vatani görev öncesi basın mensupları, ortağı olduğu Lider Eğitim Kurumları şirket hissedarlarıyla ve Parti yöneticileriyle bir akşam yemeğinde buluştu. Yemeğe Kuşadası İlçe Başkanı Kılıç Kocaman"ın ev sahipliğinde düzenlenen yemekli veda gecesine ilçe başkanları, yanı sıra partinin Aydın"daki ağır toplarından Arif Gürdal ve DP Genel Başkan Yardımcısı Zekeriya Er'de katıldı.

Kuşadası Miracle İstavrit Restoran"da düzenlenen gece oldukça renkli geçti. Bir çok konuda Aydın"da öncü olan 32 yaşındaki genç başkanın askere uğurlanışı sırasında Anne İfaket, baba Hıdır Polat ve kardeşleri Nagihan ve Şahsettin Polat yalnız bırakmadı.

Çarşamba günü birliğine teslim olacak olan DP Aydın İl Başkanı Engin Polat"ın askerliği nedeniyle boşalan göreve Mehmet Aydınoğlu"nun vekalet edeceği öğrenildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan Polat, Lider KPSS alanında marka olan kurumlarının ortağı.

Fotoğraflar: Aydınpost Özel- Elvan Çetin