Olay dün akşam Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi. "Bıçakla adam yaralama" suçundan hapis cezasına çarptırılan Ümit Kılıç, cezasını çektiği Yozgat Yarı Açık Cezaevi'nden izinli olarak çıktı. Cezasını 1 ay sonra tamamlayacağı belirtilen Ümit Kılıç, Mersin'deki evine geldi.

Evinde bir süre dinlenen Kılıç, bilgisayar masasının üzerindeki kağıda yazılı bir aşk şiiri buldu. Kılıç, 6 yıllık eşi Garide Kılıç'ın kendini aldattığı şüphesine kapılıp öfkelendi.

Bunun üzerine eşi ve 4 yaşındaki kızını da yanına alıp, gezintiye çıktı. Issız bir bölgeye getirdiği eşini, kızının gözleri önünde tekme tokat dövüp yeniden evine getirdi. Kanlar içinde kalan Garide Kılıç, annesi tarafından Mersin Devlet Hastanesi"ne götürüldü.

Eşinin kendine haksızlık ettiğini ileri süren Garide Kılıç, tedavisinin ardından taburcu edildi. Garide Kılıç'ın boşanma davası açacağını söylediği eşi Ümit Kılıç, gözaltına alınıp, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kılıç, cezasının kalan kısmını çekmesi için Yozgat'a gönderildi. DHA