Ceviz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maltepespor karşısında iyi oynadıklarını ve çok önemli bir deplasman maçından 3 puanla döndüklerini söyledi. 
     Galibiyet hedeflerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını kaydeden Ceviz, ''Artık bu lige ağırlığımız koyduk. Ancak gevşemek yok. Bu galibiyetin sevincini bugün bitirip, önümüzdeki maçlara bakacağız. Şimdi sırada Yalıspor maçı var. Bu maçın Nazilli'de seyirci rekorunun kırılacağı bir maç olmasını istiyoruz'' diye konuştu. 
     Nazilli Belediyespor, en yakın rakipleri İskenderunspor 1967 ve Batman Petrolspor'un 5 puan önünde 22 puanla lider durumda bulunuyor. 
     
     -Aydınspor 1923- 
     
     Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta haftayı maç yapmadan geçen ve dördüncü sıradan altıncılığa gerileyen Aydınspor 1923, 11. haftadaki Pazarspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 
     Aydınspor 1923'te, 3 haftadır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen forvet oyuncusu Cihan takımdan ayrı koşu yaparken, kasığında yırtık tespit edilen Tahir'in en az 15 gün takımdan ayrı çalışacağı, Ersen'in ise Pazarspor maçında forma giyebileceği kaydedildi. 
     Teknik Direktör Tevfik Atatekin, lider Hatayspor'un puan kaybettiği haftanın ardından deplasmanda Pazarspor'u yenerek avantaj yakalamak istediklerini kaydetti.