Arsenal Carlos'tan çekiniyor

İngilizler Emre"nin sakatlığına sevinirken, Roberto Carlos"tan çekindiklerini dile getirdiler.

Arsenal"in stüdyosuna girdiklerinde çok sıcak karşılanan ve yakınlık gören Türk Gazeteciler yorumlarda bulunup, İngiliz temsilcilerin merak ettiklerini yanıtladılar. Programı Eastenders eski oyuncusu Tom Watt sunarken, 1982 - 1990 yılları arasında Arsenal"da top oynamış ve şu anda futbol antrenörlüğü yapan, ayrıca Arsenal TV"de yorumculuk yapan Martin Hayes de konuklar arasında yer aldı.

Canlı yayınlanan program, telefon, e-mail ve sms"den gelen izleyici sorularıyla 2 saat sürdü.

Türk Gazetecilere ilk olarak "Fenerbahçe"nin bu sene neden gecen seneki başarısından uzak olduğu" soruldu. Emre Akın, yorumunda, Mehmet Aurelio"nun yokluğunun hala takımda etkisi olduğunu, Aragones"in takıma ve ülkeye tam olarak alışamadığını belirtti.

Bir soru üzerine Fenerbahçe"nin kilit oyuncusunun Alex olduğunu ifade eden Akın, Alex"in oynadığı zaman takımın müthiş başarı sağladığını, ancak iyi gününde olmadığında takımın durduğunu belirtti.

İngilizler ise Emre"nin sakatlığına sevinirken, Roberto Carlos"tan çekindiklerini dile getirdiler.

Ssunucu Tom Watt, Emre Belezoğlu"nu çok beğendiğini ve de Arsenal takımında görmek istediğini açıklarken, Emre"nin oynayamayacak olmasının kendileri için çok büyük bir şans olduğunu belirtti. Ayrıca, Roberto Carlos ile Theo"nun aynı çizgide karşılaşacak olmasını çok ilginç, bir o kadar da merak uyandıran bir eşleşme olduğunu, ancak tecrübeli olan Carlos"un çok tehlike yaratabileceğini ifade etti.

İngiliz yorumcular, Arsenal takımının pozitif futbol oynamaya çalıştığını ve de açık oynayan takımlar karşısında başarılı olduklarını söylediler. Fenerbahçe"nin bu maçı kesin kazanmak zorunda olduğu görüşünde birleşen yorumcular, seyri keyif veren bir maç olacağına şüphelerinin olmadığını da dile getirdiler.