'Rijkaard gelip bir şeyler söylüyor. Adnan Sezgin başka bir şey. Başkanımızın da istedikleri değişik. Yöneticiler ayrı isteklerde bulunuyor. Şimdi de Hagi. Medya bel altı vuruyor. Peki bana yazık değil mi?'
Akşam'ın haberine göre; Arda Turan, Galatasaray'a küsmüştür, hatta o defteri kapatmıştır. Lig TV'de Fenerbahçe derbisi sonrası 'İnşallah önümüzdeki sezon iyi bir takım kurarlar ve iyi mücadele ederler' diyebilecek kadar kafasına koymuştur ayrılığı. Arda'nın görüştüğü ve neredeyse anlaşmaya vardığı takım Real Madrid.
Dikkat! Atletico değil Real Madrid... Onun'la çok özel bir bağım var. 14 yaşından beri tanıyorum kendisini. Kardeşim gibi severim, ailesini iyi tanırım. Bana söylediği bir sözü sizlerle paylaşmak istiyorum ki, bu zaten Arda'nın durumunu ortaya koyuyor.


SİNEM'LE EVLENECEK
Rijkaard gelip bir şeyler söylüyor. Adnan Sezgin başka bir şey. Başkan
ımızın da istedikleri değişik. Yöneticiler ayrı isteklerde bulunuyor. Şimdi de Hagi... Birisini seviyorum evlenmeyi düşünüyoruz (Sinem Kobal) ama herkes bir şeyler yazıyor çiziyor, garip yorumlar yapıyor. Belden aşağıya vuruyorlar. Ben daha 23 yaşındayım bana yazık değil mi?' Arda çok güçlü bir karaktere sahiptir ama gerçekten yazık değil mi bu çocuğa!!!


İLK KEZ REAL MADRİD
Arda konusunda herkes 'Atletico Madrid'e gidecek' diyor. Ancak yıldız oyuncu için Futbol Arenası (TRT-3) programı sorumlusu Harun Muslu, Real Madrid iddiasını ortaya attı.


GERÇEK PATRON ARTIK TUGAY
Sürekli duyuyorum. 'Hagi istifasını verdi ve ülkesine gitti, gereğini yönetim yapacak'. Oldu! Görürsem söylerim. Hagi ne istifa etti ne de edecek. Tam aksine ağzını bir açarsa Galatasaray'ı perişan edecek. Tazminatını da çatır çatır alacak. Yönetimle arasında yaşanan özel diyaloglara (!) dayanarak da itibarını kurtaracak. Başkan Polat'ın Tugay Kerimoğlu'na 'Sezon sonuna kadar takımın başına geç' teklifi doğru.


HAGİ SEZONU BİTİRECEK
Ancak Tugay'ın 'Henüz hazır değilim' dediği şeklindeki söylentiler doğru değil. Tugay hazır olmasına hazır ama çok onurlu bir davranış sergiliyor. 'Hagi ile ekibiz. Münferit davranmam söz konusu değil. Onu gönderirseniz ben de ayrılmak zorundayım' diyor. Galatasaray'ı sevmediğinden falan değil tam aksine çok sevdiğinden. Tugay, günü kurtarma adına yapılacak bir hareketin Galatasaray'a çok zarar vereceğini biliyor.
Şimdi yönetim Hagi ile sezon sonuna kadar devam edecek ama kendisini ürkütmeden sinirlendirmeden. Sonra da tazminatını paşa paşa ödeyerek teşekkür edip gönderecek. Aslında basit bir çözüm var. Başkan Polat çıkıp da 'Arkadaşlar biz Tugay ile 3 senelik bir sözleşme imzaladık. Yola onunla devam edeceğiz ve yeniden yapılanmaya gideceğiz. Önünüzdeki sezonu da herkes unutsun' dese kim ne söyleyebilir.