Yıldız oyuncu takıma vatandaşlarının da katılmasıyla daha da bir neşeli hale gelirken, bugünkü çalışmada bol bol gülerek takım arkadaşlarının neşe kaynağı oldu. Quaresma bir ara takım arkadaşı Sivok ile de su savaşına girdi. Birbirlerine su atan iki oyuncunun hali takım arkadaşlarının neşelenmesine sebep oldu.

Öte yandan hazırlık maçında dün Sivaspor ile 2-2 berabere kalan siyah-beyazlı takımda sert geçen karışlaşmada aldığı darbeler nedeniyle sağ ayak bileğinde ödem oluşan Ernst, antrenmana katılmadı. Ernst'in tedavisine başlandığı, kısa bir sürenin ardından tekrar çalışmalara başlayabileceği belirtildi. Siyah-beyazlılar, sabah çalışmasında sahada ve çevresindeki ormanlık alanda koşular yaptı.

Sivasspor maçında ilk 11'de yer alan futbolcular koşuların ardından gruptan ayrılarak açma-germe ve esneme çalışmaları yaparken, diğer futbolcular pas çalışmalarıyla devam etti. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek.

Bu arada Siyah-beyazlı ekibin sabah antrenmanını, Antalya'daki futbol okullarından gelen yaklaşık 200 öğrenci de izledi. Futbol okulu öğrencileri, yaptıkları tezahüratlarla futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Antrenmanı izleyen taraftarlar ve futbol okulu öğrencileri, siyah-beyazlılar spor merkezinden ayrıldıktan sonra da tezahüratlar yaptılar.