İncirliova ilçesinde, ailesi at çiftliği sahibi olan Hafız Şen (21), AA muhabirine, at sevgisinin küçük yaşlardan başladığını, bugüne kadar motorlu araçlara ilgi duymadığını ifade etti. 
     ADÜ Yenipazar Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenimini sürdürdüğünü bir yandan da İncirliova Belediyespor Futbol Takımı'nda amatör olarak forma giydiğini anlatan Şen, eğitim hayatının kendisini ata binmekten, futbol oynamaktan alıkoymadığını dile getirdi. 
     Ailesinin çiftliğinde 20 at bulunduğunu ifade eden Şen, ata binmeyi bir yaşam biçimi olarak benimsediğini, formasını giydiği İncirliova Belediyespor'un antrenmanlarına atla gidip geldiğini söyledi. 
     Hafız Şen, ''Benim ve ailemin geçimi atlar sayesinde oluyor. Bu nedenle atlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Düğünlere, sünnetlere, çeşitli etkinliklere fayton hizmeti veriyoruz. Ayrıca at yetiştirip satıyoruz. At yetiştiriciliğinin yanı sıra okulumu bitirmek için ve formasını giydiğimin kulübümün başarısı için çaba sarf ediyorum''dedi. 
     İncirliova'nın büyük bir yerleşim yeri olmadığını belirten Şen, ''Bulunduğumuz mahalleden İncirliova Stadı'na kadar olan mesafe yarım saat. Buraya atla gitmek benim için çok büyük bir zevk. Küçüklüğümden beri ata meraklıyım. Hiçbir zaman otomobil özentim, merakım olmadı. Atlarımız sayesinde otomobile, minibüse dönüp bakmıyorum. Babam da birçok yere atla gidiyor. Atlar bizim hayatımızın parçası oldu'' diye konuştu.