AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ak Parti Didim İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma etkinliğine katıldı. Etkinlikte AK Parti Didim İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, AK Partili Belediye Meclis üyeleri Kadir Karakaya, Burhan Çolak, Figen Cevrem Gürsoy ve Atilla Milor ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Etkinlikte İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk, “Bu toplantımızda Didim-Akbük-Bodrum yolunun karayolları ağına alındığını da sizlerle paylaşmak isterim. Bu konuyla ilgili Karayolları Genel Müdürlüğümüzle görüşmelerimiz sürecek. Milletvekillerimize de bu konuda gösterdikleri çaba ve gayretten dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Milletvekili Mehmet Erdem de, kısır çekişmelerin bir yana bırakılması gerektiğini söyleterek, “Şu anki AK Parti iktidarı ve yönetimi için hücum eden açıklamalar yönetilmektedir. Türkiye"nin hızla gelişmesi için sorunlu muhalefet anlayışına ihtiyaç var ama bunu uygulayacak muhalefet yok. Biz herşeye rağmen aldığımız sorumluluğun bilinci içerisinde A"dan Z"ye sorunlar ele aldık. 2002 yılında bu yana sorunlar yumağı içinde bulunan ülkemizin sorunları için mücadelemizi sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Bu anlamda İlimizde de hizmetler devam etmektedir. Bu hizmetler kendini göstermektedir. İlimizde 180 km duble yol çalışmasında nasibini almıştır” diye konuştu.
Erdem; eğitim, sağlık ve enerji konularında önemli yatırımların AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirildiği savunarak, “TOKİ çalışmalarımızda sürüyor. SGK"da yapılan çalışmalar da gururuz, Aydında da bu hizmetlerin takipçisiyiz. Söke"den Bodrum"a giden ve Didimlileirnde istifade ettiği duble yol çalışması devam etmektedir. Ayrıca İl başkanlığı ve milletvekilliği dönemim de Didim"in iki şehir girişi için çalışmalar yapmıştım. Yeni yönetim uğurlu geldi ki, Didim"in Bodrum tarafından gelen yol, Karayolu ağına alındı. Didim Eskiden köydü ve bu yolda köy yoluydu. Bu yol eskiden köy yolu olduğundan altyapısı yapılmadan ,asfaltlanarak kullanınca bu yol kullanılamaz hale geldi. Bu yolun işlevini yerine getirmemesi bizi üzüyor. Bu anlamda belediye de şehircilik görevini yerine getirmezse büyük bir kent olarak kalır. Didim Atilla Bey"in Turizm bakanlığı zamanında Turizm kenti ilan edildi. Bu anlamda Didim ile ilgili hayallerimiz büyük. Bu anlamda bu yerlerin turizme açılması anlamında bir takım zorluklar var .Yatırımcı hemen gelmiyor. Bu anlamda Didim"in gelişmesi de önemli, bunda yolların yapılması da çok önemli…Bu ay içerisinde temin edeceğimiz ödeneklerle bu yolun yapılması için Ankara"da ilçe yöneticilerimizle Ulaştırma Bakanımızı ziyaret edeceğiz. Bu ziyarette ödeneğin daha çok çıkması ve bir an önce yapılması için önemli. Bu atılan adım kentin geleceği ve ekonomisi açısında önemli.Bunu başarmak AK Parti Yönetimine nasip olacaktır” iha