Garanti Bankası Aydın Şubesi ile Aydın İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü personelinin maaşlarını Garanti Bankası Aydın Şubesinden alması yönündeki protokol gereği Garanti Bankası Aydın Şubesi tarafından Aydın İl Sağlık Müdürlüğüne hibe edilen 6 adet araç Vali Mustafa Malay, İl Sağlık Müdürü Mehmet Çobanoğlu ve Garanti Bankası Aydın Şubesi Müdürü Ertan Kaymaz katılımıyla Aydın Valiliği önünde yapılan törenle teslim edildi.
Garanti Sankası Aydın Şubesi Müdürü Ertan Kaymaz"a teşekkür plaketi veren Vali Mustafa Malay sağlığa verilmesi gereken önemin her şeyden önce geldiğini belirterek “Devletimiz ve Bakanlığımız yaptıkları yatırımlarla ülkemiz de sağlık hizmetleri konusuna büyük destek verdiler. Aydın İli olarak sağlık hizmetleri açısından Türkiye"nin önde gelen İllerinden biriyiz. Bugün de bankacılık konusunda Türk halkının güvenini kazanmış olan Garanti Bankası tarafından Aydın"da sağlık hizmetlerinde kullanılması amacı ile 6 araç Sağlık Müdürlüğümüze tahsis edildi. Bu hizmetin gerçekleşmesinde imzaladıkları protokol ile katkı sağlayan İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Çobanoğlu ve Garanti Bankası Aydın Şubesi Müdürü Ertan Kaymaz"a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Mustafa Malay, konuşmasının ardından araçları inceleyip her aracın şoförüne anahtarları kendi teslim etti. Vali Mustafa Malay"ın yaptığı anahtar tesliminin ardından Vali Mustafa Malay ve törene katılanlar araçların önün de toplu olarak fotoğraf çektirdiler.