Handan Günaydın'ın ''An ve Mekan'' ismini verdiği resim sergisi 7-15 Eylül 2011 tarihleri arasında, Derinlikler Sanat Merkezi'nde sanat severlerin beğenisine sunuluyor.

Sanatçı sergisini temasını şu şekilde tanımlıyor; “AN” kıymetini ve anlamını tam kavrayamadığımız değerimiz…Geri gelmeyen, benzeri olan, aynen yaşanmayan sayısız “an”larımız. “MEKAN”larla hatırlanan, anılan…

Önemli olan içinde yaşadığımız şu an. Yanımızda, içimizde, dışımızda, çevremizde gerçekten var olan evren. “An”lık duygularımızla inşa edilen mekanlar, tüm güzellikler, kendi dünyamızdan gebe kalan yepyeni dünyalar, oluşumlar, eskiler, gidenler, gelenler. Sürekli akıl almaz bir döngü…Bir öncekinin sonrasında gelene hiç benzemeyen renkleri, dokuları, kokuları bir olmayan “MEKAN”la bir tuttuğumuz özlemlerimiz. “AN”la giden, şu “an”la gelen doğuşlarımız. Süren bir macera…Nerede başlayıp nerede biteceğine karar verebildiğimiz!

Tuvallere gölgesi düşmüş tüm güzellikler…AN ve MEKAN.

1975 yılında doğan sanatçı, 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Resim Bölümünden mezun olmuştur.
Çeşitli karma sergilere katılmış, kişisel sergiler gerçekleştirmiştir. BASAD ve BPSD üyesi olan sanatçı, çalışmalarını ve görsel sanatlar eğitmenliğini İstanbul'da devam etmektedir.