Cim-Bom"un hocası Rijkaard, 6"sı PAF takımdan olmak üzere 8 genci Almanya kampına götürecek. Kamptagöze girecek futbolculara ise takım yolu açılacak
Cim-Bom"un yeni teknik patronu Frank Rijkaard, Galatasaray"da devrim niteliğinde bir karara imza atarak, çok sayıda genç futbolcuyu Almanya"daki hazırlık kampına götürecek.
Ünlü çalıştırıcı, altyapı hocaları tarafından hazırlanan raporları dikkatle inceleyerek, PAF takımın gözbebeği Cem Sultan"ın yanı sıra, Emre Çolak, Caner Öztel, Emrah Yollu, Serdar Eylik ve Emirhan Ergün"ü kadroya dahil etmeye karar verdi. Ayrıca Bank Asya"da kiralık olarak Diyarbakır formasını giyen Erhan Şentürk ile Sakaryaspor"da gol krallığına koşan Özgürcan Özcan"ı da kadroya dahil eden Rijkaard"ın yardımcısı Neeskens"in bu oyuncularla özel olarak ilgileneceği belirtildi.
Çalışmalarına pazartesi günü başlayacak olan sarı-kırmızılılarda, genç futbolcular ise sezon hazırlıklarına erken başlayarak, forma için iddialı oldukları mesajını verdiler. Yaklaşık 1 haftadır Florya Metin Oktay Tesisleri"nde yoğun bir tempoda çalışan bu futbolcuların kamp dönemine hazır girmeleri için böyle bir kararın alındığı belirtildi.
Bu arada yurt içinden ve dışından transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren sarı-kırmızılılarda, Başkan Adnan Polat"ın isteğiyle milli takımlarda forma giyebilecek genç futbolcular mercek altına alınacak.