SAMSUN'da birlikte yaşadığı 41 yaşındaki Ali Göçek'in üzerine kızgın yağ döken, ardından bıçakla yaralayıp merdivenlerden yuvarlayan 24 yaşındaki Seda Ateş dün akşam çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Seda Ateş ifadesinde, Ali Göçek'in kendisini ters ilişkiye zorladığını iddia etti.

Olay Fevzi Çakmak Mahallesi'nde dün sabah meydana geldi. Merkezi Samsun'da bulunan Görele- Çanakçılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı 3 çocuk babası Ali Göçek ile 5 aydır birlikte yaşadığı Seda Ateş arasında kavga çıktı. İddiaya göre Seda Ateş, Ali Göçek'in kafasına kızgın yağ döküp, bıçakla yaraladı, sonra da oturdukları dördüncü katın merdivenlerinden yuvarladı.

Yaralı halde sokağa çıkıp yardım isteyen Ali Göçek, çağrılan ambulansla Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Polis tarafından gözaltına alınan Seda Ateş, götürüldüğü emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde Ali Göçek'in başkanlığını yaptığı dernekte 1 yıl önce çalışmaya başladığını anlatan Seda Ateş, "Kendisiyle bu nedenle tanıştık, bir süredir birlikte yaşıyorduk. Benden başka biri nikahlı olmak üzere iki karısı daha var" dedi.

Ali Göçek'in kendisine kerdi kartı çıkartıp bankaya borçlandırdığını ileri süren Ateş, "Birlikte yaşamaya başladığımız tarihten itibaren sürekli benimle ters ilişkiye girmek istiyordu. Kabul etmiyordum. Bu kez de beni dövüyordu. Zorla bir çok kez benimle ters ilişkiye girdi. Artık psikolojim bozuldu. Olay akşamı da diğer kadınlar da benimle yaşadığı evdeyken, beni döverek ters ilişkiye girdi. Sonra da kanepede uyudu. Sabah olunca tekrar tartıştık. Ne onu ne de diğer kadınları istemedim. Tencerede yağ kızarttım. Sonra kafasına döktüm. Kaçmaya çalışırken de onu bıçakladım ve merdivenlerden itekledim. Pişman değilim" diye konuştu.

Seda Ateş, dün akşam çıkarıldığı nöbetçi mahkemede, `planlayarak adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.