Aydın"da arkadaşlarıyla birlikte alkol alan bir şahıs; arkadaşlarından ayrıldıktan sonra dövüldüğü, aracı ve paralarının gasp edildiği iddiasıyla polise başvurdu. İnceleme sonunda dövülmediği anlaşılan şahsın, parayı restoranda harcadığı ve aracıda alkollü olduğu için arkadaşlarına teslim ettiği ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre; önceki gün akşam saatlerinde Aydın polisine müracaata bulunan bir şahıs, kendisine ait aracına bineceği sırada daha önceden tanımadığı iki şahsın aracına binerek sür dediklerini, şahsın birinin belindeki silah göstererek kendisini korkuttuğunu beyan etti. Bu iki şahıs tarafından aracının içerisinde parasının alındığını ileri süren şahıs, Zafer Mahallesinde bir yere götürüldüğünü ve aynı şahıslar tarafından aracının anahtarının alınarak sabaha karşı Germencik ilçesine götürüp darp edilerek bırakıldığını iddia ederek şikayette bulundu ve zanlıların yakalanmasını istedi.
Şahsın şikayeti üzerine olayla ilgili olarak soruşturma başlatan polis ekipleri; şahsın belirttiği saatler arasında bir restoranda arkadaş ortamında alkol aldığını tespit etti. Suçu gerçekleştirdiğini iddia edilen şüpheliler U.S. ve B.Ö"nün tanıdığı olan ve yaşanlara tanık olduğu tespit edilen G.Ö"nün ifadesine başvuran güvenlik güçleri, şahsa ait aracın yerini belirledi. Şahsa ait aracı Meşrutiyet Mahallesi"nde bulan polisler, aracı sahibine teslim etti. Görgü tanıkları ve şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından; şahıs ve şüphelilerin aslında arkadaş oldukları ve birlikte alkol aldıkları ortaya çıktı. Mağdur olduğunu ileri süren şahsın aşırı alkollü olmasından dolayı kendi isteği ile şüphelilere aracı teslim ettiği ve gasp edildiği iddia edilen 200 TL paranın alkol ortamında harcandığı anlaşıldı.
Şahsın ifadesi ve beyanlarının doğru olmadığının tespit edilmesi üzerine olayın şüphelisi olarak ifadelerine başvuran şahıslar serbest bırakıldı.