‘Ayşe’nin ağlaması reklam’

Ayşe Özyılmazel’in önceki gün bir televizyon programına çıkıp biten evliliğiyle ilgili konuşurken gözyaşları dökmesine ünlü reklamcı Ali Taran’dan yanıt geldi. En son tweet’ini geçtiğimiz yıl Haziran ayının 26’ında atan Taran, 1 yıl aradan sonra dün ilk kez twitter’a girerek “Beni korumadı, bana hiç sahip çıkmadı” diyerek ağlayan Ayşe Özyılmazel’e göndermelerde bulundu.
 

İşte Taran’ın mesaj yüklü twettleri:

- Reklam tarifine yemek tarifi gibi bakıp yapmaya kalkışmayın sakın!
- Reklam 100 gr. eğitim, 2 çorba kaşığı bilgi, bir tutam ince kıyılmış yaratıcılık, bir çay kaşığı gevezelik, bir baş rendelenmiş ukalalık değildir.
- Böyle sananların yaptığı reklam, ister sıcak ister soğuk servis edilsin lezzetsiz olur.
- Reklamdan önce ‘reklamcı’dan ne anlamamız gerektiğini aktarmak istiyorum size...
- 18. yüzyıl düşünürlerinden İspanyol asıllı Danimarkalı Kont Philippe Van Contanse’nin dediği gibi ‘İyi reklam için iyi reklamcı şarttır’.
- Kont Philippe Van Contanse, konuya anlam ve derinlik kazandırmak için kendim tarafından uydurulmuş sallama bir isim ve kişiliktir.


Ayşe Özyılmazel neler söylemişti?

Canlı yayına çıkıp gözyaşları içinde eski eşini suçlayan Özyılmazel, şunları söylemişti:
“Beni koruyan olmadı, ‘Kimse çıkıp da bir cümle bile kurmadı bana. Hiçbir şey yapmadı benim için. Hep ben uğraştım, hep ben. Niye oldu ki bütün bunlar? Ne yaptım ona ben? Ya da ötekine. Ötekine ne yaptım? Hiçbir şey yapmadım ki, masumum ben. Korumadı beni, bir kelime bile söylemedi. Bu kızın hiçbir günahı yoktur demedi. Geziyor ortalarda. Bravo demek istiyorum. Mahvolduk artık, bunları da buralarda böyle ağlayarak anlattım. Üzülüyorum. Çok birikti içimde. Hayallerim, inancım, gururum incindi.”

‘Kulağımı tıkıyorum’

Reklamcı Ali Taran 1 yıl aradan sonra girdiği twitter’daki mesajı çok sayıda yorum aldı. Taran’ın profil fotosunu da değiştirmesi anlamlı bulundu. Ünlü reklamcının kulaklı fotoğrafını kullanmakla “olan bitenlere kulağımı tıkıyorum” mesajı verdiği öne sürüldü.

‘Bana yazdığını sanmıyorum’

Ali Taran’ın TV programı hazırlığındaki Ayşe Özyılmazel’i “ağlayarak reklam yaptığı” imasına ünlü gazetecinin “Benim için yazdığını sanmıyorum” dediği öğrenildi.