Kaptan evinde yapacağı yılbaşı partisine yerli oyuncular, tesis personeli ve çalışanları davet ederek, takım ruhunu canlandırmak için harekete geçti.

F.BAHÇE"DE yaşanan arkadaşlık sorununa takımın 3 kaptanı Alex, Emre ve Volkan el attı. Cristian"ın partisine yerlileri çağırmaması ve Volkan"ın anneannesinin cenazesinde yalnız kalması sarı-lacivertlilerdeki huzursuzluğu tavana çıkartmıştı. Ancak önceki gün Samandıra"da kahvaltı yapan bu üçlüden Alex, takımdaki arkadaşlığı canlandıracak bir hamle yaptı.

İSTANBUL"DA kalan Kaptan, evinde bir yılbaşı partisi düzenleme kararı aldı. Yerli oyuncular, tesis personeli ve idari çalışanları da partiye davet eden Sambacı, yabancıları ise Türkiye"de olmadıkları için çağıramadı. Kaptan herkesten kısa süre de olsa davete katılmasını istedi.

EMRE ve Volkan da kahvaltıda taşın altına ellerini koymaları gerektiğini söyleyip, hocalarına sahip çıktı. Bunlardan haberi olan Kocaman da, “İşte benim takımım” diyerek duygulandı.

Kanarya evinde form tutuyor

F.BAHÇE"DE devre arası tatilinde İstanbul"da kalan futbolcular çalışmalara devam ediyor, Alex, Emre, Caner, Selçuk, İlhan, Bekir, Uğur, Okan, Volkan, Gökay, Hasan, Mert, Serkan ve Ertuğrul kendilerine verilen programlar dahilinde hazırlıklarını sürdürdü.

Daum: En iyi solbek Santos

“Milli takımı hak ediyor. Benim için "daha iyi bir hoca" demesiyle ilgili ise bir yorum yapamam.”

F.BAHÇE"NİN eski hocası Daum, kendisi hakkında “Aykut Kocaman"dan daha iyi hocaydı” diyen Santos"u övdü. Alman teknik adam Santos"un Türkiye"nin en iyi solbeki olduğunu söyledi: “Brezilya Milli Takımı"nı hak ediyor. Benim için "daha iyi" demesiyle ilgili yorum yapamam.”