7 Yıllık eşi Febyo Taşel'le 7'nci albümüne imza atan Funda Arar, 'Aşkın Masum Çocukları'na gelen tepkilerden memnun: Febyo'nun kariyerimde çok önemli bir yeri var. Dinleyicilerim, onun şarkılarıyla sevdi beni.

Yedinci albümü 'Aşkın Masum Çocukları'yla en çok satanlar listesinde zirveye oturan Funda Arar, 'Her albüm kariyerimde bir basamak oldu' diyor.
Prodüktörlüğünü kendisi gibi müzisyen eşi Febyo Taşel'in üstlendiği 'Aşkın Masum Çocukları'nda, söz ve müziği güzel sanatçıya ait olan 'Sevdiklerim' adlı şarkı da dikkati çekiyor.

- Albümü gelen tepkiler nasıl?
Herkes çok duygusal bir albüm olduğunu söylüyor. Eski sevgilisini hatırlayıp, içlenenler var... Satış da gayet iyi, 'Sen ve Ben' şu an radyolarda en çok çalan şarkıların başında geliyor. Çok yakında albüm konserlerine başlayacağız.

- Eşiniz Febyo Taşel'in desteği büyük bir avantaj olmalı sizin için...
Febyo'nun kariyerimde çok önemli bir yeri var. Dinleyicilerim, onun şarkılarıyla sevdi beni... Kumaşlarımız çok iyi tuttu. Bizim de aramızda anlaşmazlıklar oluyor tabii. Profesyonel insanlarız ve işimizi yapıyoruz.

- 'Profesyoneliz' dediniz... Eşinize beste ve aranjeleri için ücret ödüyor musunuz?
Yok o kadar da profesyonel değiliz!

ÇITA YÜKSELİYOR
- 'Aşkın Masum Çocukları'nın kariyerinizdeki yeri nedir?
Her albüm kariyerimde bir basamak oldu. Her albümde çıtayı biraz daha yukarı yükselttiğimizi düşünüyorum. Gelen tepkiler de bunu gösteriyor.

8 kilo verdim kıyafet almak daha kolay!
- 'Kıskanma', 'aldatma' konularında çok net ifadeleriniz yer aldı bir röportajınızda...
Kıskanç biri değilim, kıskançlık bence hastalık. Paranoyak gibi karşı tarafı bezdirmek, cep telefonunu karıştırmak tarzım değil. Bir şeyler oluyorsa karşı tarafın hal ve hareketlerinden anlarım, çeker giderim.

- Yeni albümle birlikte yeniden forma girdiniz...
8 kilo verdim. Boylu biriyim, 8 kilo çok görünmüyordu ama kendimi rahatsız hissediyordum. Şimdi kıyafet almakta daha kolay. Fazlalıkları atmış oldum.

ÇOCUK MU? HAYIRLISI...
- Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?
Her nedense bu 'çocuk' herkesin meselesi oldu. Biliyorum ki çocuk doğacak sonra 'İkinci çocuk ne zaman?' soruları sorulacak. Hayırlısı diyelim...

Röportaj: Abdullah MALKOÇ
Akşam