AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen ve beraberindekiler, Huzurevi'nde kalan babalarla bir araya gelerek yaşlıların ellerini öperek, Babalar Günlerini kutladılar. AK Partili Gençlerin Huzurevi’ne yaptıkları ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı.

Babalar Günü olması nedeniyle kimsesi olmayan veya çocukları tarafından bakılamayan huzurevi sakinlerini ziyaret ettiklerin ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen; “Sizler her zaman bizim aklımızdasınız. Sizlere düzenlediğimiz ziyaret öncesi şehit Mehmet Çetin’in ailesini de ziyaret ettik. Şehidimizin babasının da babalar gününü kutladık. Sizlerinde Babalar Günü kutlu olsun. Allah sizlere sağlık, sıhhat ve mutluluk içinde nice Babalar Günü nasip etsin. Sonuç itibariyle hepimiz aynı kentin havasını soluyoruz. Ayrıca elbette bizlerde bir gün yaşlanacağız, sizlerin duygularını şimdiden anlamamız gerekli. Böyle düşünen gençler olarak sizleri ziyaret etmek, bizim görevimiz olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Gençlerin kendilerini ziyaret etmesinden çok mutlu olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri ise “Hepinize çok teşekkür ederim. Bizleri mutlu ettiniz. Her zaman sizleri aramızda görmek istiyoruz” dedi. Ziyaretlerinin devam edeceğini belirten AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen de, ilçedeki herkesin huzurevi ziyareti yapmasını istedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png