AYDINPOST HABER SERVİSİ - Referandum oylaması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Mayıs’ta AK Parti’ye üye olması ve hemen ardından alınan 21 Mayıs’taki kongre kararı partideki yenilenmenin miladı olarak belirlendi.

2019 SEÇİM SİNYALİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, referandumdan bir gün sonra toplanan Bakanlar Kurulu'nda 2019'a uzanan yol haritasını çizmiş, AKP'nin ve hükümetin 3 yıllık yol haritasında Erdoğan, 2017'yi AKP teşkilatları ve belediyelerde değişim ve düzenleme yılı, 2018'i icraat yılı, 2019'u da seçim yılı olarak ifade etmişti.

PERFORMANSI DÜŞÜK TEŞKİLATLARA YOL GÖRÜNDÜ

Referandum sonrası çıkan sonuçlar il il detaylı bir şekilde masaya yatırılmış, başarısız olan il teşkilatları belirlenmişti. Kulislerde ise seçim öncesi ve sonrası performansı düşük teşkilatlar belirlenerek, kongre sonrası yeni teşkilatlarla yola devam edileceği konuşuluyor.

AYDIN’DA DA REVİZYON BEKLENTİSİ YÜKSEK

16 Nisan referandumunda sandıktan çok yüksek bir oranda hayır oyu çıkaran Aydın’da da Ak Parti için durum kritik. Ak Parti Aydın İl teşkilatının da seçim sonuçları göz önüne alındığında bu değişimden etkileneceği görülüyor.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZMEN HELALLİK TURUNDA

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, merakla beklenen Ak Parti kongresi öncesi ilçe teşkilatlarını gezerek helallik istediği gelen bilgiler arasında. Özmen’in, en son Ak Parti Efeler İlçe Teşkilatına gerçekleştirdiği ziyarette, partililerle tek tek konuşarak helallik istediği ve  “Kongre sürecinde ne olacağı belli olmaz. Şimdiden hakkınızı helal edin” dediği öğrenildi. 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA