Canınız sevişmek istiyor. Bunun için eşinizin istek duymasını beklemek yerine siz harekete geçmeye ne dersiniz? Hem belki de hiçbir şey yapmayıp beklediğiniz sürece o hiçbir zaman sizin isteğinizi anlayamayacak.
Öyleyse onun hiç aklında yokken ortamı ısıtmak ve onu baştan çıkarmak için Pudra.com’un önerdiği 10 yöntemi deneyin. Mutlaka işe yarayacak!

Öpücüğün gücü Baştan çıkarmanın ilk kuralıdır. Ama bu öpücüğün biçimi önemli elbette. Öperken elleriniz saçlarında dolaşırken kendinizi biraz geride tutarak onun vücudunda oluşacak hormonal sinyalleri daha da artırmanız ve size teslim olmasını sağlamanız işten bile değil.

Yardım isteyin Nasıl mı? Mesela elbisenizi giydiniz, fermuarının kapatılması gerekiyor. İmdadınıza yakışıklınız yetişmeli elbette. İlk yakınlaşmayı böyle sağladıktan sonra sırada kolye var. Kolyenizi de takmasını isteyin ondan. Kolyenizi takarken hafifçe boynunuzu çevirip göz göze gelmeye çalışın ve gözlerinizle ne kadar istekli olduğunuzu gösterin. Sizi boynunuzdan öpmesi için fırsat yaratın. Gerisi gelecektir.

Ellerini kullanın Ona iyice yaklaşıp ellerini vücudunuzun mahrem bölgelerine koyun. Uzun zamandır onu tanıyorsanız en sevdiğini bildiğiniz yere dokundurun ellerini. Gerisini anlayacaktır.

Duş keyfi Sevgiliniz duş alırken banyodan içeri sızın ve suyun altındaki keyifli dakikalara siz de eşlik edin. Onu sabunlamaya başlayın. Küvette uzanmışsa yanına şarap götürün ve siz de küvette onun yanına uzanın. Köpüklerin altında tensel temas, kısa sürede sevişmeye dönüşecektir.

Aşkın ritmi İnsanların cinsel ilişki ritimleriyle blues müziğin ritmi benzerdir. Başka hiçbir müzik türü erotizme bu kadar yakın değildir. Bu müzik eşliğinde dans edip sıcak öpücükleri de eklemeniz çok işe yarayacaktır.

Yağlı masaj Onu aromatik yağlar eşliğinde masajla baştan çıkarın. Bir süre masaj yağını kendinize sürün ve masajı vücudunuzla yapmayı sürdürün.

Çocuklaşın İçinizdeki çocuğu açığa çıkarın. Evin içinde zıplayın, itişip kakışın. Üzerinize tek hamlede çıkartılabilecek hafif kıyafetler giyin. Klasik yöntemler her zaman işe yarar.

Erotik mektup Şu anda yanınızda olsaydı onunla neler yapacağınızı anlatan erotik bir mektup yazın. Bu mektubu buluştuğunuzda çaktırmadan ceket cebine atabilir, defterinin arasına koyabilirsiniz. Ya da teknolojinin nimetlerinden yararlanarak e-posta olarak gönderebilirsiniz. Aman dikkat! İş yeri mail’ine değil, özel mail adresine yollamayı unutmayın. Herkesin sizin erotik hayallerinizden haberdar olmasına gerek yok, değil mi?

Kalça bölgesine dokunun Erkeklerin kalça bölgesinde bulunan prostat kısmı, onların başlıca G noktalarından biridir. Bu nedenle erkeğinizin kalçasına uygulayacağınız minik bir masaj veya konduracağınız bir öpücük onu çılgına çevirecektir.

Açık olun Onu istiyorsunuz, hem de şimdi! İşi hiç uzatmadan, doğrudan mesaj vermeyi deneyin. Arabada, merdivenlerde, asansörde ya da bambaşka bir yerde… “Acaba”, “keşke”, “olur mu”ları bir kenara bırakın ve şehvet ile cesaret içeren kısa cümleler sarf edin: “Seni hissetmek istiyorum”, “Gel bana” gibi net mesajlarla onun dizlerinin bağını çözün.

Pudra.com