Kuşadası Belediyesi tarafından Türkiye"nin en uzun ve en güzel plajlarının bulunduğu Kadı Kalesi ve Karaova Mahallelerindeki Long Beach olarak da bilinen Siteler bölgesi için yeni sahih projesi gerçekleştirdi.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün"ün talimatıyla Kuşadası Belediyesi Proje Birimi tarafından gerçekleştirilen siteler bölgesi sahil projesinin yapımına sezon sonunda başlanması planlanıyor.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kadı Kalesi ve Karaova Mahalleleri"ndeki sahilin Milli parka doğru uzanan Türkiye"nin en harika ve en uzun plajı olduğunu belirterek, burayı Türkiye"nin en örnek sahili haline getirmek için proje geliştirdiklerini söyledi. Bölgeye gelen turistler ile site sakinlerinin ve tatilcilerin daha kaliteli bir çevreye kavuşturmayı hedeflediklerini kaydeden Altungün, “Yaşam standartını yükseltecek sahil projesinde 4 metre genişlikte yürüyüş yolu, 2,5 metre genişliğinde bisiklet yolu ve ayrıca bisiklet park alanı bulunacak. Bunların yanında sahil boyunca sıklıkta duş, soyunma kabini, tuvalet, engelliler için geçiş yolu, dinlenmek için oturma bankları, aydınlatma, çöp kutuları, peyzaj düzenlemesi ile donatı elemanları yer alacak” dedi.