Kutu açan yarışmacılardan biri olan ve arkadaşlarının 'Hekim abi' diye hitap ettiği Afganistanlı yarışmacı, 40 yılr önce ayrılmak zorunda olduğu kız kardeşine Acun sayesinde kavuştu.


Olay şöyle gelişti... Bir program sırasında Hekim abi kendi küçük bir çocukken anne ve babaları ölünce dedesinin onu Pakistan'a götürdüğünü o zaman 8 aylık olan kız kardeşinin ise ninenin yanında kaldığını izini de kaybettiğinden bahsetti.

Tesadüfler sonucu bu programı izleyen Hekim abinin çocukluk arkadaşı onu tanıdı ve kız kardeşine yıllar önce kaybettiği ağabeyiniTV'de görünce gözyaşlarına boğuldu.

Tanıdıkları vasıtasıyla programa ulaşan kızkardeş Acun'un yardımıyla mutlu sona ulaştı.


Bu sırada hiç bir şeyden haberi olmayan Hekim abiye yayın sırasında kız kardeşini bulduğunu söyleyen Acun yarışmacının gözyaşları karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Ağlamaktan kendine gelemeyen yarışmacıyı sakinleştiren Acun onu en sonunda Hekim ve kızkardeşini stüdyoda buluşturdu.


Acun tarafından stüdyoya çağrılan Zeynep koşarak ağabeyinin boynuna atladı.

İki kardeşin 40 yıl sonra buluşması sırasında çok duygusal anlar yaşanan stüdyoda yarışmacılar ve izleyiciler gözyaşlarınu tutamadı.


Evli ve bir çocuğu olan kız kardeşi Zeyneple program boyunca sarılarak oturan Hekim abi yeni tanıştığı yeğeni ve eniştesiyle mutluluk tablosu çizdi.

MİLLİYET