Uykuda olan aile acı haberi, kapıyı “Çocuğunuz var mı?" diye sorarak çalan polisten öğrendi. Sitenin güvenlik kamerasının da Kerem’in düşme anını saniye saniye kaydettiği ortaya çıktı.

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında 2084/4 sokak 8 numaradaki Ciritoğlu İrem Sitesi’nde meydana geldi. Yaklaşık bir hafta önce 3 yaşındaki Kerem Yiğiter, annesi Sema Yiğiter ve anneannesi Zehra Gülşen’le birlikte dayısı Serdal Yiğiter’in düğünü için İzmir’e geldi. Erken uyanan minik Kerem, annesi ve yakınları uyuduğu sırada evde dolaştıktan sonra hava sıcak olduğu için açık bırakılan kapıdan balkona çıktı. 

Kerem, balkon korkulununun alt tarafındakı cam kaplamanın kırık bülümünden aşağıya baktığı sırada, dengesini kaybederek 6. kattan beton zemine düştü. Minik Kerem’i ilk olarak bahçede çalışan apartman görevlisi farketti. Çocuğun oynadığı sırada düştüğünü düşünen görevlisi, Kerem’i yerde kanlar içerisinde yattığını görünce ilk olarak site yöneticisine ardından da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Kerem Yiğiter’in hayatını kaybettiği belirlendi.