Galatarasay'da 14 Mayıs'taki seçim yaklaşırken başkanlığın en güçlü adaylarından Ünal Aysal, liste krizi ile karşı karşıya. Aysal'ın yedek listesinde yer verdiği yönetici adayı Abdürrahim Albayrak'ın çekilme kararı aldığı öğrenildi. 
 
Önce asildeydim 
 
Sarı-Kırmızılı camiada çok sevilen Albayrak'ın Aysal tarafìndan yedek listeye alınmasına içerlediği ifade edildi. Bu konuda Albayrak'ın yakın çevresine "Aysal her yerde listesinde olduğumu söyledi. Asil listeyi açıkladığında o listedeydim. Sonradan ne olduysa beni yedek listeye koydu. Bu Galatasaray'a başkan olacak biri için daha baştan yapılmış bir hatadır. Bu hatayla kendisini çok zor durumda bıraktı. Galatasaray'da kıskançlık olduğu müddetçe başarı olmaz" diyerek yakındığı ifade edildi. Öte yandan Abdürrahim Albayrak'ın hafta içinde bir basın toplantısı düzenleyerek Ünal Aysal'ın listesinden çekildiğini resmen açıklaması bekleniyor. 
 
GÜRSOY: AYSAL FARK ATAR
 
■ Galatasaray eski ikinci Başkanı Ergun Gürsoy, Sarı-Kırmızılı kulüpte başkanlığın en ciddi adayının Ünal Aysal olduğunu söyledi. Gürsoy, seçimi açık ara kazanacağını dile getirdi. Aysal'ın, Arda Turan'ın vermeyeceğini öne sürdü. Gürsoy "Gitmesi zaten mantıksız. Barcelona, Real Madrid, Manchester United gibi bir takım istiyorsa gitsin ama Galatasaray ayarında bir takıma neden gitsin" dedi.
 
bugün