"Euro Millions" çekilişinde 88 milyon dolar kazanan İngiliz çift, kameraların karşısına çıkarak şampanya patlattı. Çift kazandıkları parayı uzun bir öpücükle de kutladı.

BİR GECEDE 88 MİLYON DOLAR KAZANAN ÇİFT

İngiltere tarihinin en büyük loto talihlileri belli oldu. Cuma gecesi yapılan çekilişte çıkan 7 rakamı tutturan 40 yaşındaki Justine Laycock ve 42 yaşındaki hayat arkadaşı Nigel Page 56.6 milyon sterlin (88.6 milyon dolar) kazandı.

İngiltere"nin Cirencester kasabasında yaşayan çift, bir gecede İngiltere"nin en zengin 980"inci kişileri oldu. "Euro Millions" çekilişi sonucunu Cumartesi sabahı duyduğunu belirten Nigel, televizyonda İspanya ve İngiltere"de iki biletin ikramiyeyi paylaştığını öğrenmesi ardından biletini kontrol etmiş.

Oynadığı 1,5,18,38, 45 ve "şans yıldızı" 4 ve 6 rakamlarını bilgisayarda kontrol ettikten sonra şoka girdiğini söyleyen Nigel, "Kazanıp kazanmadığımı doğrulatmak için çekiliş merkezini telefonla aradım" dedi.

Yaşadıkları kasabadan ayrılmayı düşünmeyen çift, 11, 12 ve 15 yaşında üç çocuklarıyla paralarını dünyayı gezmek için kullanmak istediklerini belirtti.

Kazandıkları parayla NASA"nın uzaya gönderdiği Endeavour uzay mekiğinden iki tane alabilecek olan çift, paralarını dünyayı gezmenin yanı sıra hayallerini gerçekleştirmek için de kullanacak.

Paraşütle hava dalışı meraklısı olan Nigel, bir tanesi Almanya"da bulunan ve bu sporun kapalı ortamda yapılmasını sağlayan bir hava tüneli inşa ettirmeyi istediğini belirtti.