Türk Telekom, Türkiye’nin önde gelen markalarıyla anlaşma yaparak müşterilerine büyük indirimler sunan “İntrink” kampanyalarına başladı.

Türk Telekom’un müşterilerinin aile bütçesine destek sunacak indirim fırsatları içeren İntrink ile müşterileri için avantajlarla dolu bir dünya oluşturmayı hedefleniyor. Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre Kamil Koç işbirliği ile “İntrink” avantajları başlıyor.

Kampanya ile Türk Telekom müşterileri Kamil Koç Yolkart ile satın aldıkları çift yönlü biletlerden, dönüş biletine yalnızca 85 Kuruş ödeyecek.
Türk Telekom, Türkiye’nin önde gelen markaları ile işbirliği yaparak müşterilerine büyük indirimler sunacağı yeni bir avantajlar dünyasına imza atıyor. Türk Telekom’un müşterilerinin aile bütçesine destek olacak indirim fırsatları içeren "İntrink" kampanyalarının ilki Kamil Koç işbirliği ile başlıyor.

Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, Kamil Koç’un tüm seferlerinde dönüş biletlerini 85 kuruşa satın alabiliyor. Gidiş-dönüş çift yön bilet alınan seyahatlerde geçerli olan kampanya indirimi, 3 Ağustos–30 Ağustos 2011 tarihleri arasında geçerli olacak. Kamil Koç Yolkart sahiplerinin yararlanabileceği kampanya kapsamında alınan biletlerden yüzde 10 oranında Yolkart puanı kazanılabiliyor.

-KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN-

Türk Telekom müşterileri, tüm mobil operatörlerden INTRINK boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaralarını 6616’ya göndererek (Örnek: INTRINK 2121234567) kampanyadan yararlanabiliyor. 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi’nden İntrink kampanyası yönlendirmelerini takip ederek yad a müşteri temsilcisine bağlanarak kampanya şifrelerini alabiliyor.

Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, aldıkları şifreyi Kamil Koç bilet satış noktaları veya çağrı merkezindeki bilet satış yetkililerine ileterek indirimden yararlanabiliyor. Kampanya şartları ile ilgili detaylı bilgilere 444 0 562 numaralı Kamil Koç Çağrı Merkezi’nden, 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi’nden, bayi ve ofis kanallarından veya www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

ANKA