Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir eve giren zanlı, yaklaşık 60 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını ve çocuğun bozuk para dolu kumbarasını çaldı. Marmaris'teki bir otelde çalışan İpek C, işten eve döndüğünde çantasındaki bozuk paraları çocuğunun kumbarasına atmak istedi. 
 
Kumbaranın yerinde olmadığını fark eden kadın, eve hırsız girdiğini anlayarak, altınlarının bulunduğu yatak odasına koştu. Altınlarının da çalındığını gören kadın, polise haber verdi. 
 
Eve gelen polis ekibinin çevrede yaptığı araştırmada, hırsızın izine rastlanamadı. olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemede ise yabancı bir kişiye ait parmak izi tespit edildiği belirtildi. 
 
İfade vermek üzere Marmaris Polis Merkezi'ne giden İpek C'nin “Saat 09.00'da işe gitmek üzere evden ayrıldım ve saat 22.00 sıralarında döndüm. Altınlarımın çalındığını görünce şok oldum. Kapıda herhangi bir zorlama izi yoktu, ev dağıtılmamıştı. 
 
Yıllardır yaptığım bütün birikimim bir anda uçtu gitti. Hırsız altınlarla yetinmeyip çocuğumun kumbarasını bile çalmış. Çok üzgünüm. Hırsızın bir an önce bulunmasını istiyorum” dediği öğrenildi. 
 
Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin araştırma başlattığı, elde edilen parmak izinin daha önceden hırsızlıktan sabıkası bulunan kişilerin parmak izleriyle karşılaştırıldığı belirtildi. Polisin, çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini de incelediği bildirildi.(AA)