Güzel ve başarılı oyuncu Naz Elmas, "Zenne"nin başrol oyuncusu Kerem Can, Türkiye'nin "topmodeli" Didem Soydan, tiyatro ustası Mücap Ofluoğlu, engelli balet Memet Sefa Öztürk, koreograf Beyhan Murphy ve daha birçok ismin konuk olduğu "46 - Dance Edition" 21 Mart'ta raflara çıktı.

İkinci yaşını kutlamaya hazırlanan 46; Mart-Nisan sayısı "Dance Edition"da beden ile ruhun buluşması olan dansı ve aşkı, isyanı, tutkuyu anlatan dansla doldurulan hayatları sayfalarına taşıyor.

Önceki sürprizlerinden aldığı güçle yoluna devam eden 46'nın, dans temalı yeni sayısı; dansın en yetenekli temsilcilerini, ikon sanatçıların hayatlarını, felsefelerini ve unutulmaz söylemlerini dosya konuğu olarak sayfalarında ağırlıyor.

Asime Can Özözer, Memet Sefa Öztürk, Mücap Ofluoğlu, Naz Elmas, Beyhan Murphy, Kerem Can, Didem Soydan ve Prenses Banu'nun konuk olduğu bu sayının yabancı konukları ise Selah Sue, Roger Sanchez, Athlete, Nayer, Opeth ve Long Distance Calling. Daha pek çok sürprizi okuyucularına sunacak olan "46 - Dance Edition"da Ferman Akgül ve Tolga Akyıldız da köşe yazılarıyla okuyucularla buluşuyor.

İnsanın, ruhunu bedeniyle ifade ettiği bir tavır, bedenle düşünmenin bir yolu olan dans; beden kadar zihnin de yeni bir dile kavuşması demek… Bu düşsel yolculukla heyecanlanarak, okuyucularını dansa davet eden "46 - Dance Edition"; 20 Mart'ta İstanbul'da, 21 Mart'ta ise Anadolu'da raflarda.