Makyaj tasarım sanatçısı Arzu Yurter, oyuncu Özlem Ören, şarkıcı Hamiyet ve fotoğrafçı Fatoş Güneş. Bu dört kadın, son yıllarda giderek artan kadın cinayetlerine karşı mücadele etmek için el ele verdi. Dört kadından üçünün özelliği, hayatlarının bir bölümünde şiddeti yaşamaları ya da tanık olmaları. Arzu Yurter'in kampanyayı birlikte yürüttüğü arkadaşlarının üstünde yapacağı şiddet makyajlarıyla başlayan kampanyanın hedefi için dört kadının da hedefi şu: Şiddet için kamuoyunu ve devleti harekete geçirmek, kadın cinayetlerini bir tane bile olsa azaltmak ve erkekleri kadınlara uyguladıkları şiddet hakkında düşündürtmek. 
 
ÖZLEM ÖREN (Oyuncu ve sunucu): Kadına şiddet hakikaten artık çok canımızı sıkıyor, kadın her yerde dayak yiyor. Seviyorsun dayak yiyorsun, boşanıyorsun kurşun yağmuruna tutuluyorsun. Ben şiddete tanık olmadım, ama pek çok sosyal sorumluluk projesinden bu tür hikayeleri dinliyorum. Elimden geldiğince bu projenin öznesi olacağım. Projeden amacımız, kadına şiddetin biraz da olsa son bulması ve devlet büyüklerinin olaya daha fazla bir özenle el atmasını sağlamak. 
 
'İLK EŞİM BANA 10 YIL BOYUNCA ZULÜM YAPTI'
ARZU YURTER (Makyaj sanatçısı): İlk eşim, 10 yıl boyunca bana zulmetti. İlk kocamın hiç ilgilenmemesi bile benim rahatım oldu. Sonrasında iki çocuğumla yapayalnız kaldım, nafaka alamadım. Ama çalıştım, ayakta durmayı başardım. Bizim uğradığımız istismarları devletin artık görmesi gerekiyor. Çalışmalarım duyulunca, Türkiye'nin pek çok yerindeki kadından telefonlar almaya başladım. Kadın katliamlarına karşı bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Çünkü ben de bir kadınım. 
 
HAMİYET (Şarkıcı): Annem ile babamın 35 yıllık evliliği şiddetle son buldu. Babam annemi devamlı döverdi. Bu yılın başında bir gün babam alkollü olduğu sırada annemle kavga ediyor. Komşular araya girip yatıştırıyor, sonra babam silahını alıyor, anneme iki el ateş ediyor. Annemin öldüğünü düşünerek babam başına sıkarak intihar etti. Sarhoş haliyle annemin öldüğünü düşünerek, intihar etti. Kadın dövmenin cezası en az 15-20 yıl olmalı. 
 
'AİLE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLA BOŞANABİLDİM'
FATOŞ GÜNEŞ (Fotoğrafçı): Siirtliyim. Küçücük kızların zoraki evliliklerini, evlenmezse yaşadıkları şiddeti yakından biliyorum. Evliliğimi bitirme kararı aldığımda boşanma kararım, aile meclisi tarafından ele alındı ve ancak onların onayıyla boşanabildim. Bu projenin fotoğraflarını ben çekeceğim. Kampanyanın doğu şehirlerine de gitmesini çok istiyorum. Çünkü oraya bir el uzanmadığı ve insanlar bilinçlendirilmediği sürece şiddet hep olacak.