Hollywood"un efsane aktörlerinden Warren Beatty"nin 12 bin 775 kadınla yattığı ileri sürüldü. Beatty"nin biyografisini hazırlayan Peter Biskind"e göre bu rakama anlık ilişkiler dahil değil.

SİNEMASEVERLERİN en çok 1967 tarihli “Bonnie ve Clyde” filmiyle tanıdığı Warren Beatty"nin çapkınlıkta bilinen ünü son yazılan biyografisiyle ayyuka çıktı. Peter Biskin adlı Amerikalı bir yazar, Beatty ile ilgili yazdığı biyografide 72 yaşındaki ünlü aktörün 12 bin 775 kadınla ilişkiye girdiğini öne sürdü. Daha önce de hakkında “binlerce kadınla yattığı” yolunda çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

New York Post gazetesine konuşan yazar Biskind, “Bu rakama nasıl ulaştınız” sorusuna karşılık, “Basit bir aritmetik kafi. 20 yaşından evlendiği 55 yaşına kadar 35 yıl boyunca günde ortalama bir kadınla yattığını gözönüne aldığımızda 12 bin 775 eder” dedi. Biskind, biyografiyi Beatty ile yaptığı uzun konuşmalara dayanarak yazdığını belirterek, “Bu rakama ayaküstü seks, günlük flörtler ve rastgele öpücüklerden ibaret ilişkiler de dahil değil” diye konuştu.

Listede Madonna bile var

Warren Beatty"nin aşk listesinde Madonna, Jane Fonda, Isabelle Adjani, Diane Keaton, Joan Collins, Vivien Leigh, Julie Christie ve şu andaki eşi Annette Bening gibi sahne ve sinema dünyasının en seksi kadınları bulunuyor. Kitapta anlatılanlara göre Beatty o kadar sekse düşkündü ki bir dönem birlikte olduğu Joan Collins onu başından atmak zorunda kaldı. Dick Tracy adlı filmde birlikte oynadığı Madonna ile de birlikte olan Beatty, onun ritmine ayak uyduramayınca hayatında ilk kez “egosu” sarsıldı. Warren Beatty iddiaları yalanladı.

Bunlar da diğer iddialılar

Basketbolcu Wilt Chamberlain: 20 bin kadın
Yazar Georges Simenon: 10 bin kadın
Diktatör Benito Mussolini: 5 bin kadın
Aktör Charlie Sheen: 5 bin kadın
Gitarist Gene Simmons: 3 bin kadın
Şarkıcı Julio Iglesias: 3 bin kadın
Aktör George Clooney: 1000 kadın
Şovmen Mehmet Ali Erbil: 500 kadın

Hürriyet