Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. lige çıkan Aydınspor 1923 yenilenen kadrosuyla başladığı 3 lig maratonunda ilk galibiyet ile tanıştı. Araklı deplasmanında Umut Kaya’nın attığı golle Aydın’a mutlu dönen siyah beyazlı kafile, Araklı maçının geride kaldığını hatırlatıp, 3 ligde taraftarla bulaşacakları hafta sonundaki Anadolu Üsküdar maçına odaklandıklarını belirttiler.


‘YENİ BİR TAKIMIZ’
Alınan galibiyet nedeniyle sevinçli olduklarını dile getiren Aydınspor 1923’ün Teknik patronu Tevfik Atatekin, geçen hafta alınan şanssız mağlubiyet nedeniyle bu haftaki deplasmana mutlak galibiyetle gittiklerini belirtti. Bir haftalık arada derslerine iyi çalıştıklarını ifade eden Atatekin, “Yeni bir takımız. Geçen hafta sahamızda Sancaktepe Belediyespor’a korner dahi vermeden mağlup olmuştuk. Araklı maçı öncesi dersimize çalıştık. Ağır saha şartları ve rakibimizin baskılı hücum anlayışına cevap verdik. 3 puanı aldığımız için mutluyuz” dedi.


TARAFTARLA KUCAKLAŞMA ZAMANI
BAL Liginde Çiğli Belediyespor ile oynanan karşılaşmada yaşanan olaylar nedeniyle bir maç seyircisiz oynama cezası alan siyah beyazlı ekip ligin ilk haftasında boş tribünler önünde saha çıkmıştı. Bu hafta Trabzon deplasmanına giden 1923, önümüzdeki hafta kendi evinde grupta oynadığı iki maçtan topladığı 4 puanla ikinci sırasında bulunan Anadolu Üsküdar’ı ağırlayacak. Aynı zamanda siyah beyazlı takımın taraftarını arkasına alarak 3 Lig’de çıkacağı ilk maç olacak olan bu maç bir anlamda baştan sona yenilenen takımın taraftarla kucaklaşması anlamına gelecek.
Bu maçın kendileri için önemli olduğunu dikkat çeken Tevfik Atatekin, bugünden itibaren artık Anadolu Üsküdar maçına konsantre olacaklarını belirtti. Üsküdar maçının taraftarla bütünleşme maçı olacağını dikkat çeken Atatekin, bütün Aydınlıları Anadolu Üsküdar maçına davet etti.