Didim Belediyespor Kulübü Başkanı İzzet Us düzenlediği basın toplantısında kulüp binasının hizmet vermeye başladığını söyledi. Başkan İzzet Us Didim Belediyespor"un 23 yıllık bir mazisi olduğunu fakat kulübün bir binasının olmadığını söylerken göreve geldiklerinde bu yer sorununu çözdüklerini ifade etti.
Başkan İzzet Us konuyla ilgili olarak “Mayıs 2008 ayında yapılan Genel kurul"da Didim Belediye Spor Kulübü Derneği Başkanlığına getirildim. Bana bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum Yönetim kurulumuzun ilk toplantısında kulüp binası sorununu ele aldık. 1985 yılından beri faaliyette bulunan kulübümüzün bir yeri yoktu, bir kulüp yeri açmaya karar verdik ve açtık. Yakında birkaç eksiğini de tamamladıktan sonra açılış yaparak bütün sporseverlere tanıtacağız” dedi.
Didimspor Başkanı İzzet Us Didim"in bir spor kompleksine ihtiyacı olduğunu söylerken konuyla ilgili olarak Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacıdan destek sözü aldıklarını en kısa zamanda Didim"e bir spor kompleksi yapılması çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.