F.BAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum, Alex"te olan gönlünü yavaş yavaş Özer Hurmacı"ya kaptırıyor! 2003"te yine Alman hocanın isteğiyle transfer edilen ve 5 sezondur sarı-lacivertli kulüpte oynadığı 227 maçta 106 gol, 110 asistlik "uzaylı" istatistiği yakalayan Brezilyalı oyuncunun artık futbol kariyerinin sonuna geliyor olması (32 yaşında), yeni Alex"in aranmasına sebep oluyor..

SEZON başında Ankaraspor"dan transfer edilen Özer Hurmacı, şu anda kaptanın tahtına en yakın isim olarak gözüküyor. Alman çalıştırıcı, sarı-lacivertli takıma 4 milyon Euro artı 2 oyuncuya mal olan ve tarak kemiğinden geçirdiği ameliyat sonrasında takımla çalışmalara yeni yeni başlayan genç oyuncuyu "Eşsiz bir yetenek" olarak değerlendirdi.

ALEX"İN ESKİ FORMASINI GİYDİ

ÖZER için “Sadece F.Bahçe"nin değil Türk Milli Takımı"nın da 10 numarası olacak kapasitede. Alex bıraktıktan sonra F.Bahçe"nin lideri olur. Ayrıca oyun kurucu sıkıntısı çeken Türk Milli Takımı"nın da "10"u Özer Hurmacı olur. Şu anda geçirdiği sakatlığın etkisiyle biraz ürkek. Bunu da üzerinden yavaş yavaş atmak üzere.

MEHMET Topuz"la beraber alışma devresini çabuk atlattılar. F.Bahçe"nin içini özümsediler. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak görev almaya hazır. Sahanın her yerinde oynayabilecek seviyede, çok hırslı, topa da hakim, müthiş bir yetenek. Arkadaşları tarafından da çok seviliyor. Patlama yapması ve F.Bahçe"de formayı üzerine geçireceği zamanlar çok yakın” diyen Daum, kaptan Alex"ten de Özer"le özel olarak ilgilenmesini istedi.

HENÜZ 22 yaşında ve Alex"e benzeyen en belirgin özelliği attığı müthiş paslar olan Özer Hurmacı"nın, sarı-lacivertlilere transfer olduktan sonra Brezilyalı futbolcunun eski forması olan "20"yi seçmesi de, "10"a olan yakınlığını gösteriyor.

"Takımın her parçası şampiyonluk istiyor"

F.BAHÇE"NİN Türk asıllı Brezilyalı"sı Vederson, “Her parçamız şampiyon olmak istiyor” diyerek camiadaki birleşmeyi özetledi.. İşte yedekliği önemsemediğini söyleyen 29"luk sol bekin cümleleri:

“KENDİ içimizdeki istekten bahsetmek istiyorum. Bu yıl bu takımın her bir parçası, oyuncusu, teknik ekibiyle beraber şampiyon olmayı istiyor. Son iki yıldır şampiyon olamıyoruz. Başkan, yönetim, bizim ve camia üzerinde bunun baskısı var var. Biz bu baskıyı üzerimizden atmaya çalışıyoruz ve şampiyon olmak istiyoruz. Elbette ki diğer rakiplerimiz de en az bizim kadar güçlüler.

"BANA "GİDECEKSİN" DEMEDİLER"

GEÇEN yıl biraz daha sıkıntılı bir ortam vardı. Bu yıl herkes neşeli, herkeste bir çalışma isteği var.

ELANO sadece G.Saray için değil Türkiye için de iyi bir transfer. Umarım başarılı olur.

YÖNETİMİMİZ bana takasta kullanılacağım şeklinde bir şey söylemedi. Demek oluyor ki benim çalışmamdan herkes memnun.”