Aydın Süper Amatör Futbol Ligi"ne dahil maçta karşı karşıya gelen iki ezeli rakipten Aydınspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Bir dönem Türkiye 1. ligi"nde fırtına gibi esen ve tarihe geçen sonuçlara imza atarak taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin gönlünde taht kuran Aydınspor ile Türkiye 2. Ligi"nde yaptığı flaş transferle her zaman kendinden söz ettiren Kuşadası Gençlikspor, bu kez Aydın Spor Amatör Futbol Ligi"nde karşı karşıya geldi. Geçmişte profesyonel ligde oynadıkları maçlarda çıkan olaylar nedeniyle her zaman birbirine ezeli rakip olan Kuşadası Gençlikspor ve Aydınspor"un Kuşadası Özer Türk Stadyumu"nda oynanan karşılaşmasına her iki ekibin taraftarları da ilgi gösterdi.
Zaman zaman duygusal ve buruk anlarında yaşandığı karşılaşmadan ligde henüz puanı bulunmayan Aydınspor 17. dakikada Yusuf"un attığı golle 1-0 galip ayrıldı. En son Türkiye 2. Ligi"nde oynadıktan 10 yıl sonra amatör kümede karşılaştığı rakibine 1-0 yenilen Kuşadası Gençlikspor ise haftayı puansız kapatarak 12 puanda kaldı.