Kuşadası Belediye Başkan Vekili Leziz Uyanık, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tüm Kuşadalı kadınları kutlayarak, bir dizi ziyarette bulundu ve kadınlara karanfil dağıttı. Bu arada, kutlamalar kapsamında Kuşadası Belediyesi tarafından ev ev dolaşılarak Kuşadalı kadınlara 10 bin adet karanfil dağıtıldı.
Her yıl kamu kuruluşlarında, hastanelerde çalışan, huzurevinde kalan, çarşılarda, sokaklarda kadınların bu önemli gününü kutlayan ve kırmızı karanfiller dağıtan Kuşadası Belediyesi’nde bu yıl da geleneğgelenek bozulmadı. Kuşadası’nın kadın Belediye Başkan Vekili Leziz Uyanık beraberinde Kuşadalı kadınlarla birlikte ilk olarak Kuşadası Belediyesi’nde görev yapan kadın personel ile belediyeye işlem yapmak için gelen kadın vatandaşların kadınlar gününü kutladı ve tek tek karanfil dağıttı.
Belediye binasından Huzurevine geçen Başkan Vekili Uyanık, burada yaşayan büyüklerin ve personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp, karanfil dağıttı. Ardından, Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Vekili Leziz Uyanık, Başhekim Selma Özcan ile birlikte hem bayan personellere hem de hastanede bulunan tüm bayan vatandaşlara karanfil verdi. Kuşadası Belediye Başkan Vekili Leziz Uyanık, Adliyeyi ziyaret edip, hem adliye çalışanlarının hem de görevli bsayan avukatların gününü kutlayıp, karanfil hediye etti.
Bu arada, gün boyu ve gece devam eden etkinlikler kapsamında Kuşadası Belediyesi tarafından ev ev doşalırak Kuşadalı kadınlara 10 bin adet karanfil dağıtılırken, Kuşadası Belediye Başkan M. Esat Altungün yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

82.20120308180927.jpg

81.20120308180935.jpg