Bu fotoğrafın çekilmesinden 1 dakika sonra mekanda kıyamet koptu. Gece kulübünün tuvaletinde başlayan kavgaya, locada bulunan Guti, Fernandes, Nouma ve birkaç futbolcu da karıştı.

FUTBOL yaşamı kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez, önceki akşam eğlenmek için gittiği Reina’da yine bir olaya karıştı. Geceye Ortaköy’deki Anjelique adlı mekanda başlayan Guti, çıkışta bekleyen gazetecilerden haberdar olunca deniz yoluyla Reina’ya geçti. Kendisine eşlik eden Fernandes ve birkaç takım arkadaşı birlikte Reina’da eğlenen Guti ve beraberindekilere eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma da katıldı. 10 kişilik arkadaş grubuyla locada eğlenen Guti, gece boyunca kadınların da ilgi odağı oldu. Guti, sabahlara kadar süren eğlencesi boyunca birçok kadın hayranını kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatta bu durumun bir kanıtı da sunucu Neşe Sapmaz’ın yıldız futbolcu ile çektirdiği hatıra fotoğrafı oldu. 

Görevliler etten duvar ördü

Gecenin ilerleyen saatlerine doğru tuvalette nedeni bilinmeyen bir tartışmanın başlamasıyla o ana kadar dolu dizgin süren eğlence son buldu. Tuvalette alevlenen tartışma, Guti’nin bulunduğu locaya kadar uzandı ve İspanyol yıldızın da dahil olmasıyla birlikte şiddetli bir kavgaya dönüştü. Yumrukların havada uçuştuğu iki gurubun kavgasına, mekanın güvenlik görevlileri hemen müdahale etti. Kavgaya karışan karşı grubu mekandan çıkarmaya çalışan görevliler, bir yandan da Guti’nin bulunduğu locanın etrafında etten duvar ördü. Tartışmanın yatıştırılmasının ardından kısa bir süre sonra yıldız futbolcu gazetecilere yakalanmamak için arka kapıdan mekandan ayrıldı.

Guti: Olayın benimle ilgisi yok

Yaşanan bu olayın duyulmasının ardından menajer Tuncay Yanık aracılığı ile bir açıklama yapan Guti ise, şunları söyledi:

“İzin günü olduğu için bir arkadaşımla birlikte Reina’ya yemek yemeye gittim. Oradan çıkışta bir kaç bayan fotoğraf çektirmek istedi. Onları kırmadım. Fakat ardından aşırı derecede alkollü biri yanıma gelerek ısrarla fotoğraf çektirmek istedi. Bir yandan da dalga geçiyordu, sinirlendim ve birlikte fotoğraf çektirmeyi kabul etmedim. 
Daha sonra Reina’nın görevlileri o şahsı yanımdan uzaklaştırdılar. Olayın benimle alakası yok” dediği öğrenildi.

Guti’nin vukuatları

06.12.2010: Alkollü araç kullandığı sırada Bebek sahil yolunda İETT Otobüsüne çarparak kazaya yol açtı. 2.71 promil alkol tespit edilen İspanyol futbolcunun 6 ay ehliyetine el konuldu.

17.01.2011: Arkadaşlarıyla gittiği Reina çıkışı kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı. Fotoğraf makinelerini almaya çalışan yıldız oyuncu gazeticinin boynunu sıktı.

03.04.2011: Ersan Gülüm ve kız arkadaşıyla gittiği Reina çıkışı gazetecilere küfür edip saldırdı.

02.05.2011: Gittiği eğlence mekanı sonrasında kendisini görüntülemek isteyen gazeteciyi yumrukladı.