Eşinden boşanma haberleriyle gündeme gelen Sibel Can: Her şeyden önce ben bir anneyim. Oğlum Emir daha dokuz yaşında. İnsanların buna saygı duymasını rica ediyorum

Dokuz yıllık eşi Sulhi Aksüt'ten boşanma haberleriyle gündemde olan Sibel Can, "Kendimi müziğime ve sahnelere adadım" dedi. Yaşadığı zor günleri ailesinin desteğiyle atlattığını söyleyen Sibel Can, hakkında çıkan söylentilere 'Mega Magazin' programında yanıt verdi.

ZOR BİR DÖNEMDEYİM
Görüntü olur, yakalarsınız; o zaman şapka çıkarırım. Son zamanlarda Telman İsmailov'la ilişki yaşadığıma dair çıkan haberler nedeniyle basına yargı yolu göründü.
Sibel Can

Yalan haberlerle magazinin de tadı kaçıyor. O magazincilerin paralarını alacağım. Sonra o paraları keyifli bir şekilde harcayacağım.

Her şeyden önce ben bir anneyim, üç evladım var ve Emir daha çok küçük, 9 yaşında. Onun psikolojisi benim için çok önemli. İnsanların buna saygı duymasını rica ediyorum.

'Benim Adım Aşk' albümümün kapağını çocuklarımla hazırladık. Albümün yazı karakterini Melissa seçti. Kapaktaki mor renk ve içindeki beyaz kalpleri ise Emir seçti. Hepsi bana destek oluyorlar.

Albüm için fotoğraf çektirmek istemedim, çünkü o ruh halinde değildim. Poz verecek keyfim yoktu! Sık sık tansiyonum düşüyor. Sıcaklar da başladı, artık daha çok fenalaşıyorum.

HAYALİMİ REDDETTİM
Daha önce Uğur Yücel'le aynı projede veya dizide yer almak gibi bir hayalim vardı. Böyle bir şey geldi bana ancak yoğun olduğum için kabul edemedim. Türk Sanat Müziği albümü için repertuvarım hazır. Yılbaşından sonra bu proje için çalışacağım