Tarım İl Müdürü Sadettin Öztürk"ü makamında ziyaret eden AK Parti İl Yöneticileri, ziyarette Aydın ilinde yetiştirilen ürünler ve hayvancılık konularının yanı sıra ildeki tarımsal faaliyetlerinin ülke ekonomisindeki yeri ve önemi üzerinde duruldular.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Sadık Atay, Aydın"da tarımla geçimini sağlayan çiftçilerimizin bilinçlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Atay, “Tüm Dünya ülkeleri 2008 yılında küresel ısınma daha sonra ise küresel kriz yaşadı geçtiğimiz yıl yaşadığımız küresel ısınmanın da etkisiyle kuraklık çiftçilerimizi olumsuz etkilemişti hükümetimizin doğru politika ve icraatlarıyla küresel krizden en az etkilenen ülkelerdeniz. Memleketimiz kalkınmaya bizlerde hizmete devam ediyoruz” dedi.
Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar"ın ziyaret eden İl Başkanı Sadık Atay ve yönetim kurulu üyeleri, öğrenci ve öğretmenlerle ilgili sorunlar ve çözüm yolları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
Eğitimin önemine işaret eden İl Başkanı Atay, burada yaptığı konuşmasında, “Çocuklar ve gençler ülkemizin geleceğidir onları yetiştiren öğretmenlerimize her zaman minnettarız. Geleceğe güvenle bakabilmemiz için gelecek nesillerimizin eğitimi elbette ki önemlidir. Bu konuda eğitimcilere de önemli görev düşmektedir” ifadelerini kullandı.