Çeşitli açılışlar ziyaretlerde bulunmak üzere dün sabah saatlerinde Aydın"a gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, ziyaretlerini gece de sürdürdü. Atça girişinde atlı efeler tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, burada halkı seslendikten sonra Sultanhisar ve Salavatlı"da ziyaretlerde bulundu.
Nazilli"deki toplu açılışların ardından Karacasu Ataeymir beldesine geçen Devlet Bahçeli, daha sonra Sultanhisar"ın Atça Beldesine geldi. Burada şehir girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Bahçeli, aracından inerek halkı selamladı. Daha sonra tekrar makam aracına binen Bahçeli"ye belediye binasına kadar atlı vatandaşlar eşlik etti.

"7 SÜLALESİNDEN HESAP SORACAĞIZ"
Bahçeli"ye Atça"da efelerin giydiği körüklü çizme hediye etti. Daha sonra belediye önünde toplanan halka seslenen Bahçeli, vatandaşların 24. milletvekilliği genel seçimlerinde MHP"ye oy vererek kendilerini denemelerini istedi.

İktidara geldikleri takdirde AK Parti hükümetinin 7 sülalesinden hesap soracağına dile getiren Bahçeli,”Özellikle İçişleri Bakanı"ndan hesap soracağım. AK Parti iktidarı bu tahribatı aldığı yüzde 40 oyla gerçekleştirdi. MHP de iktidara yüzde 40 ile gelmeli. MHP iktidarıyla milletin yüzü gülecek” şeklinde konuştu.

Halkın yoğun sevgi gösterileriyle kürsüden inen Bahçeli daha sonra MHP Atça belde teşkilatını ziyaret etti.

Atça"dan Sultanhisar"ın Salavatlı Beldesine geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli burada da beldenin MHP"li Belediye Başkanı Mustafa Özer"i ziyaret etti. Salavatlı"da belde meydanında yoğun bir kalabalığa hitap eden Devlet Bahçeli buradaki programını tamamladıktan sonra Sultanhisar ilçe merkezine geçerek burada parti teşkilatını ziyaret etti. Gece 23:00 sularına kadar ziyaretlerini sürdüren Devlet Bahçeli geceyi Sultanhisar"da geçirdi.

Devlet Bahçeli"yi gezileri sırasında MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Başkan Danışmanı Zuhal Cafoğlu, MHP Aydın Milletvekilleri Recep Taner, Ali Uzunırmak, Ertuğrul Kumcuoğlu ve MHP"li beleidye başkanları eşlik etti.