Gülben Ergen'in 'İçimdeki Sesler' isimli yeni albümünün 'Kördüğüm' adlı şarkısı daha piyasaya çıkmadan 'Canım Ailem' dizisinin müziği oldu..

Günaydın'ın haberine göre; daha albümleri çıkmadan şarkılarını internet ve radyolar aracılığıyla tanıtan ünlüler arasına, Gülben Ergen de alternatif bir yöntemle katıldı. Ergen 'İçimdeki Sesler' adlı yeni çalışmasındaki 'Kördüğüm' isimli şarkısını albüm çıkmadan önce, atv ekranlarında yayınlanan 'Canım Ailem' dizisinde tanıttı.

İZLEYİCİ BEĞENDİ
Reyting rekorları kıran dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 19. bölümünde çalınan bu şarkı, dinleyicinin de beğenisini kazandı. Dizide, Seyhan'ın Adana'ya gitmek üzere bindiği otobüs sahnesinde çalınan şarkının söz yazarı ve yorumcusunun ismi de jenerikte yer aldı. Jenerikte adı geçen söz yazarı Gökhan Şahin gösterilen ilgiye çok sevindi. Bugüne kadar aralarında Seda Sayan, Gülşen, Petek Dinçöz, Deniz Seki ve Hülya Avşar'ın da bulunduğu pek çok ünlü isme şarkı veren Şahin için internette açılan bir blogta, söz yazarının iki kez kansere yakalandığı ve hastalığın üstesinden geldiği bilgisi yazılı. H2