Turkcell Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında derin yara aldı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 30. ve 83. dakikalarda İskender alın kaydetti. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 57. dakikada Alex attı.

Sarı-lacivertli ekip bu mağlubiyetle birlikte 45 puanda kalarak, haftayı 3 puanla kapatan Bursaspor'un ardından 3. sırada yer aldı. Belediyespor ise puanını 34'e çıkardı ve maç eksiği olmasına rağmen 8. sıraya yükseldi.

FENER 7 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Son 6 resmi maçını da kazanamayarak, kötü bir seri yakalayan Fenerbahçe, galibiyet hasretine yine son veremedi. Ziraat Türkiye Kupası, Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı son 6 maçta galibiyete hasret kalan sarı-lacivertliler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da eli boş dönerek seriyi 7'ye çıkardı.

Kanrya, en son galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 4 Şubat Perşembe günü Bursaspor'a karşı 3-0'lık skorla almıştı.

ALEX KIZARDI

Kanarya'nın tek golünü atan Alex karşılaşmanın 78. dakikasında rakibinin dizine tekme atınca direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı

Hürriyet