Aydın’daki ziraat mühendislerinin büyük ilgi gösterdiği geceye Aydın Ticaret Odası yönetimi de özel misafir olarak katıldı.
Gecenin açış konuşmasını yapan Şube Başkanı M. Nedim Barış “Ülkede ki Tarım politikasının hiçte iç açıcı olmadığını, çiftçinin emeğinin karşılığını alamadığını vurgulayarak bu durumdan tüm meslektaşlarının büyük üzüntü duyduğunu” belirtti. Başkan Barış, tüm sıkıntıları otel dışında bıraktık, buraya da eğlenmeye geldik, hepimiz rahatça eğlenceye odaklanalım diye konuştu.
Bu yıl emekli olan ADÜ Ziraat Fakültesi Bağ-Bahçe kürsüsü öğretim görevlisi Prof. Dr. Tülin Baş'a meslek anısı olarak hazırlanan hediyesi daha önce emekli olan eşi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Baş tarafından verildi.
Ziraat Mühendisleri Aydın Şubesi üyeleri ile AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu ve yönetim kurulunun Ziraat Mühendisi üyesi Kenan Vardar eşleri ile geceye katılarak bol bol dans etti.
Gecenin bir diğer özel misafiri Dr. Nurten ve Adil Atalay çifti ile Ak Plastik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Işık ve eşi Cavide Işık, eski Şube Başkanı Galip Orhan, ADD yönetim kurulu üyesi Nurhayat Yılmazer ve gazetemiz yazarı Adnan Bilek’ti.