Adana"da oturan Cabbar Y. (59), bisiklete binip eve geç gelen kızı U.Y."yi (14), zincirle ayağından ve boynundan banyodaki boruya bağladı. Polis U.Y."yi kurtardı, öfkeli babayı da gözaltına aldı.

İddiaya göre, Cabbar Y., önceki akşam saat 22.00 sıralarında eve gelen kızı U.Y."ye kızıp onu sopayla dövmeye başladı. Öfkesini alamayan Cabbar Y., 10 metre uzunluğundaki zincirle kızını boynundan ve ayaklarından zincirleyip banyodaki boruya bağladı. Kızını dövmeyi sürdüren baba, daha sonra resmi nikâhlı eşi Sabriye Y."nin evine gitti.
Babasının ayrılmasından bir süre sonra eve gelen Murat Y. ise kardeşini, ayaklarındaki zinciri çözüp banyodan kurtardı. Ancak kilidi açamayınca, kardeşini boynundaki zincirle oturma odasına götürdü. Şoka giren U.Y."yi eve gelen polisler de önce kurtaramadı.
Anahtarı yanında götürdüğü belirtilen Cabbar Y."nin saklandığı eve giden polis, 1.5 saat ikna için uğraştı. Sonunda zincirdeki kilidin anahtarını veren Cabbar Y. gözaltına alındı. Anahtarı alan polis, kilidi açarak U.Y."yi kurtardı. Vücudunda morluklar oluşan U.Y., Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü"ne götürüldü.