Kendinden 22 yaş küçük eşi Levent Süren'den kısa süre önce boşanma kararı alan Zerrin Özer, Marmaris'e taşınacak. Eşi ile iki aylık bir ayrılıktan sonra tekrar biraraya gelen ancak yine 'birlikte olamayacaklarına' karar veren ünlü şarkıcı; artık tüm yaşamını Marmaris'te geçirecek. Günaydın'da yer alan habere göre, Özer'in yakın dostları, ünlü şarkıcının hem eşiyle yaşadığı sorunlar hem de maddi sıkıntılar yüzünden bunalıma girdiğini belirterek, şunları söyledi:

"Zerrin hiç kimse ile görüşmüyor. Adeta hayata küstü. Şimdi Marmaris'ten küçük bir yer tuttu. Oraya gidip yaşamayı ve biraz kendine gelmeyi planlıyor" dedi. Eşi Levent Süren'in ise Zerrin'le birlikte Marmaris'e gitmeyi düşünmediği belirtiliyor.

Maddi sıkıntı içinde olduğu belirtilen Zerrin Özer'in yakın dostları, şunları söyledi: "Zerrin, 2001 ve 2001 yıllarında yaptığı 'Best Of' albümlerinden kazandığı 400 bin YTL'yi alamadı. Halbuki albümü en çok satan sanatçı unvanını kazanmıştı. Daha sonra yaptığı diğer albümlerin başarılı olmaması da Zerrin'i bunalıma soktu."